Kalevala Summer Night Rose ring brons 341000700

SKU: 63684
Storleksguide

Kalevala Summer Night Rose bronsring 341000700 skildrar djärvt den delikata skönheten hos pimpinellrosor och sommarnattensljus. Smyckets skulpturala, triangulära form uttrycks vackert i denna bronsring, vars enkla ram pryds av en fin ros. Ringen finns i tre storlekar (S, M, L). Ringstorleken kan justeras genom att bredda eller smalna skenan. Det är dock inte rekommenderat att böja ringen fram och tillbaka för att undvika att skada skaftet. Bredden på ringens skaft är 2,4 mm. De justerbara storlekena är S = 16-17, M = 17,5-18,5, L = 19-20. Bronssmycket har en subtil antydan till rödguld och lyser av värmen och ljuset från den korta nordiska sommaren. Handgjorda i Finland.

Kombinera med andra smycken i Summer Night Rose-serien. Midsommarnattsrosens smyckesset är perfekt som present, bröllopssmycke, studentpresent eller till vardags.

Serien Summer Night Rose är skapad av designern Anni Ruuth. Anni Ruuth hämtar sin inspiration från den klassiska konstens och balettens finstämdhet. Den tredimensionella smyckesserien är rik och full av detaljer och ger liv åt formgivarens handavtryck.

Vi kan gravera insidan av ringen med till exempel datum, namn eller initialer (10 tecken). Välj först textstil och skriv sedan den text som ska graveras in i textfältet. Det kostar inget extra. OBS! Graverade ringar kan inte returneras.

Se hela smyckesserien Summer Night Rose här!

SKU 63684
Gravering 15
Varumärke Kalevala
Kategori Damsmycken
Typ av sten Ingen sten
Typ av smycken Ringar
Material Brons
Färg Guld, Brons
mpn 341000700