Kalevala Legend vitguldring 541000400

SKU: 64247
Text
Vanessa

Max: 15 tecken.  Obs! Graverade produkter kan inte returneras.

Storleksguide

Den här Kalevala Legend-ringen i vitt guld 541000400 daterar sig tillbaka till 1920-talet med en guldring som hittades i en karelsk skogseremitage. Den gamla historien berättar om en vikingahövding som gav guldringen till de högsta gudarna som tack för att de räddat honom från ett skeppsbrott. Denna gåva låg begravd i sanden på stranden i över tusen år. År 1956 designade smyckesdesignern Börje Rajalinin denna magnifika ring, som idag är känd som Legenda-ringen. Den eleganta ringen med sin mönstrade design mäter 7,5 mm i bredd

Ringarna i Kalevala Love-kollektionen representerar Kalevalas starka historieberättande och moderna design. De är handgjorda i Finland av 14 karat återvunnet guld, med respekt för det finska guldsmedshantverket. Den inre ytan på ringarna i kollektionen är graverad med Euras hjärta, en vikingatida symbol för kärlek.

De flesta av ringarna tillverkas på beställning. För ringar som beställs från fabriken gäller endast bytesrätt.

Vi kan gravera dina initialer och datum, till exempel, utan kostnad. Välj först en gratis gravering och vilken typ av text som ska graveras, ange sedan informationen som ska graveras i fältet "text som ska graveras". Notera! Graverade ringar kan ej returneras.

SKU 64247
Gravering 15
Varumärke Kalevala
Ringens stil Förlovningsring
Metal karat 14k
Bredd 7.5 mm
Bredd 7.5 mm
Kategori Damsmycken
Typ av sten Ingen sten
Typ av smycken Ringar
Material Vitguld
Färg Silver
mpn 541000400