Kalevala Kosmos ring brons 3468770

SKU: 63738
Storleksguide

Den spiralformade skivan på Kalevala Kosmos 3468770 bronsring, i kombination med den tydliga kroppen, fångar betraktarens öga. Kosmos-spiralen har en diameter på 30 mm. Trots sin imponerande looken är denna ring enkel och elegant.

Ringen har en öppen kropp och en justerbar storlek. Storleken kan justeras genom att öppna eller stänga kroppen. Undvik dock att böja ringen hela tiden för att undvika skador. Ringen finns i tre storlekar:

  • S = 16-17
  • M = 17,5-18,5
  • L = 19-20

Ringen har en stark symbolik för universums oändlighet. Det spiralliknande mönstret i Kosmos-serien sägs representera universum, en oändlig rymd där himlakropparna rör sig i sin egen bana, i sin egen takt.

Designern av smyckeskollektionen Kosmos, Antonio Mazzamauro, är en internationellt känd modedesigner som har bott i Finland i över 20 år. Mazzamauros djärva och originella formspråk tilltalar människor som bär smycken som en del av sin personliga klädsel.

Kolla in hela Kosmos smyckessortiment här!

Vi kan gravera insidan av ringen med till exempel datum, namn eller initialer (10 tecken). Välj först textstil och skriv sedan den text som ska graveras in i textfältet. Det kostar inget extra. OBS! Graverade bronsringar kan ej returneras.

SKU 63738
Gravering 15
Varumärke Kalevala
Kategori Damsmycken
Typ av sten Ingen sten
Typ av smycken Ringar
Material Brons
Färg Guld, Brons
mpn 3468770