Kalevala Filigree 8.5 mm guldring 141000502

SKU: 64210
Text
Vanessa

Max: 15 tecken.  Obs! Graverade produkter kan inte returneras.

Storleksguide

Den charmiga och delikata guldringen Kalevala Filigree 141000502 har ett vackert spetsmönster och ett underbart guldskimmer. Ringen mäter 8,5 mm i bredd och har ett rak skena. Ringens historia går tillbaka till 1700-talet, då filigranringar var populära bland den rika aristokrati. De introducerades först från Sverige till kuststäderna i västra Finland tillsammans med nya idéer och stilar. Kalevala filigranringar är lätt att matcha med andra ringarna i Kalevala Love-kollektionen.

Kalevala Love-ringarna representerar Kalevalas starka historieberättande och moderna design. De är handgjorda i Finland av 14 karat återvunnet guld, med respekt för det finska guldsmedshantverket. Den inre ytan på ringarna i kollektionen är graverad med Euras hjärta, en vikingatida symbol för kärlek.

De flesta av ringarna tillverkas på beställning. För ringar som beställs från fabriken gäller endast bytesrätt.

Vi kan gravera dina initialer och datum, till exempel, utan kostnad. Välj först en gratis gravering och vilken typ av text som ska graveras, ange sedan informationen som ska graveras i fältet "text som ska graveras". Vänligen notera att graverade ringar kan ej returneras.

SKU 64210
Gravering 15
Varumärke Kalevala
Ringens stil Filigran
Metal karat 14k
Bredd 8.5 mm
Bredd 8.5 mm
Kategori Damsmycken
Typ av sten Ingen sten
Typ av smycken Ringar
Material Guld
Färg Guld
mpn 141000502