Kalevala Beloved slät guldring 141000000

SKU: 64172
Text
Vanessa

Max: 15 tecken.  Obs! Graverade produkter kan inte returneras.

Storleksguide

Kalevala Beloved Ring 141000000 i guld erbjuder enkel elegans för en förlovningsring. Den delikata släta ringen ingår i Kalevala Love ringkollektion och är det perfekta valet för dem som uppskattar minimalistisk stil. Den smala ramen i gult guld och den vackert polerade ytan gör den elegant och tidlös. Med en skaftbredd på 1,7 mm är Beloved-ringen ett klassiskt val, och kan bäras ensamma eller kombineras med andra Kalevala Love ringar.

Ringarna i Kalevala Love-kollektionen, som representerar Kalevalas starka historieberättande och moderna design, är handgjorda av 14 karat återvunnet guld i Finland. Ringkollektionen har skapats som en hyllning till den finska guldsmedskonsten. Kalevala Love-ringarnas inre yta är graverad med kollektionens emblem, Eura-hjärtat, en vikingatida symbol för kärlek.

De flesta av Kalevala ringarna tillverkas på beställning. För ringar som beställs från fabriken gäller endast bytesrätt.

Vi kan gravera dina initialer och datum på ringen utan kostnad. Välj först en gratis gravering och stilen på texten som ska graveras, ange sedan informationen som ska graveras i fältet "text som ska graveras". Vänligen notera att graverade ringar är ej returneras.

SKU 64172
Gravering 15
Varumärke Kalevala
Ringens stil Slät
Metal karat 14k
Bredd 1.7 mm
Kategori Damsmycken
Typ av sten Ingen sten
Typ av smycken Ringar
Material Guld
Färg Guld
mpn 141000000