Kalevala Amulet Charm 7031/5 berlock silver 28703152

Smyckena i Kalevala Amulet-serien ger lycka till den som bär dem. Kalevala Amulet Charm 7031/5 berlock silver 28703152 är en graciös berlock som du kan bära som ett hänge på ett halsband, armband eller örhänge. Berlocken är 11 mm i diameter och den magiska fågeln symboliserar lycka, hälsa och framgång. Amuletten med den magiska fågeln är inspirerad av smycken från den välmående vikingatiden. Den magiska fågeln i smycket sjunger om glädje och tro på en lycklig morgondag. Smyckena är handgjorda i Finland och tillverkade av silver som är återvunnet till mer än 99 %.

Bär örhängena med två berlocker, placera berlocken på ett armband eller bär den som ett hänge på ett halsband. Mångsidigheten i amulettsmyckessortimentet ger dig massor av möjligheter att skapa ett stll som passar just dig. Smyckena passar perfekt för dig som älskar små och lätta smycken och som fascineras av berättelser, gamla trosföreställningar och symbolik. Alla berlocker, armband och örhängen finns i silver och brons. Matchance kedjor och hoopörhängen säljs separat.

Smyckesserien Amulet är designad av smyckesdesignern och guldsmeden Lina Simons. Simons design är renodlad och överdådig och kombinerar skönhet, hållbarhet och bärbarhet. Smyckena i Amulet-serien är nya tolkningar av de mystiska symbolerna i antika smycken.

Se hela Amulet-smyckessortimentet här!

SKU 63687
Varumärke Kalevala
Typ av sten Ingen sten
Kategori Damsmycken
Typ av smycken Berlocker, Hängsmycke, charm
Material Silver
Färg Silver
Garanti 2 år
mpn 28703152