Kalevala Amulet Charm 7031/5 berlock silver 227031560

Smyckena i Kalevala Amulet-serien ger lyckan till bäraren. Kalevala Amulet Charm 7031/5 berlock silver 227031560 är en ny tolkning av de klassiska fågel smyckena. Magic Bird-amuletten är inspirerad av smycken från den välmående vikingatiden. Fåglarna symboliserade lycka, hälsa och framgång för de nordiska folken. Fåglarna ansågs vara budbärare mellan människorna och gudarna. Den magiska fågeln i smycket sjunger om glädje och tro på en lycklig morgondag. Smyckena i Amulet-serien är nya tolkningar av de mystiska symbolerna i de antika smyckena.

Silverhänget har en diameter på 19,5 mm. Halsbandets kedja är justerbar till 40/45/50 cm. Det medföljer även en förlängningsdel för att förlänga kedjan till 55/50 cm. Så du kan bära det långt, kort eller omväxlande. Smyckena är perfekta för dig som älskar små och lätta smycken och som fascineras av berättelser, gammal tro och symbolik. Smyckena är handgjorda i Finland och tillverkade av silver som är återvunnet till mer än 99 %.

Med smyckena i amulettserien skapar du ditt eget unika amulettsmycke. Genom att kombinera med andra amulettsmycken i olika storlekar och färger kan du bygga ett personligt smycke med symboler som är viktiga för dig. Alla berlocker, armband och örhängen finns i silver och brons.

Serien med amulettsmycken är designad av smyckesdesignern och guldsmeden Lina Simons, vars design är renodlad och rik.

Se hela Amulett smyckessortiment här!

SKU 63689
Varumärke Kalevala
Typ av sten Ingen sten
Kategori Damsmycken
Typ av smycken Halsband
Material Silver
Färg Silver
Garanti 2 år
mpn 227031560