Kalevala Amulet Charm 7031/5 berlock brons 38703152

Smyckena i Kalevala Amulet-serien ger lyckan till den som bär dem. Kalevala Amulet Charm 7031/5 berlock brons 38703152 är en graciös berlock som du kan bära som hänge på ett halsband, armband eller örhänge. Berlocken är 11 mm i diameter och den magiska fågeln symboliserar lycka, hälsa och framgång. Amuletten med den magiska fågeln är inspirerad av smycken från den välmående vikingatiden. Den magiska fågeln i smycket sjunger om glädje och tro på en lycklig morgondag. Smycket är tillverkat i brons och handgjort i Finland. Bronssmycket har en subtil antydan av rödguld och lyser av värmen och ljuset från den korta nordiska sommaren.

Bär örhängena med två berlocken, sätta berlocken på ett armband eller bär den som ett hänge på ett halsband. Mångsidigheten i amulettsmyckessortimentet ger dig massor av möjligheter att skapa olika smyckeskombinationer. Smyckena passar perfekt för dig som älskar små och lätta smycken och som fascineras av berättelser, gamla trosföreställningar och symbolik.

Smyckeskollektionen Amulet har designats av smyckesdesignern och guldsmeden Lina Simons. Simons design är renlinjig och fyllig. Smyckena i Amulettserien är nya tolkningar av de mystiska symbolerna i antika smycken.

Se hela Amulett smyckessortiment här!

SKU 63688
Varumärke Kalevala
Typ av sten Ingen sten
Kategori Damsmycken
Typ av smycken Berlocker, Hängsmycke, charm
Material Brons
Färg Guld, Brons
Garanti 2 år
mpn 38703152