Kalevala Amulet Charm 7031/5 berlock brons 327031560

Smyckena i Kalevala Amulet-serien ger lyckan till bäraren. Kalevala Amulet Charm 7031/5 berlock brons 327031560 är en ny tolkning av det klassiska fågel smycket. Magic Bird-amuletten är inspirerad av smycke från vikingatiden. Fåglar symboliserade lycka, hälsa och välstånd för de nordiska folken. Fåglarna ansågs vara budbärare mellan människorna och gudarna. Den magiska fågeln i smycket sjunger om glädje och tro på en lycklig morgondag. Smyckena i Amulet-serien är nya tolkningar av de mystiska symbolerna i de antika smyckena.

Hängsmycket i brons har en diameter på 19,5 mm. Halsbandets kedja är justerbar till 40/45/50 cm. Det medföljer även en förlängningsdel för att förlänga kedjan upp till 55/50 cm. Bär det som ett långt, kort eller omväxlande halsband. Smyckena är perfekta för dig som älskar små och lätta smycken och som fascineras av berättelser, gamla tiders tro och symbolik. Smyckena är handgjorda i Finland och tillverkade av brons. Bronssmyckena har en subtil antydan av rödaktigt guld och lyser av värmen och ljuset från den korta nordiska sommaren.

Med smyckena i Amulet-serien skapar du dina egna unika amulettsmycken. Genom att kombinera med andra amulettpärlor i olika storlekar och färger kan du bygga ett personligt smycke med symboler som är helt rätt för dig. Alla berlocker, armband och örhängen finns i silver och brons.

Serien med amulettsmycken är designad av smyckesdesignern och guldsmeden Lina Simons. Simons design är renodlad och överdådig och kombinerar skönhet, hållbarhet och bärbarhet.

Se hela Amulett smyckessortiment här!

SKU 63690
Varumärke Kalevala
Typ av sten Ingen sten
Kategori Damsmycken
Typ av smycken Halsband
Material Brons
Färg Guld, Brons
Garanti 2 år
mpn 327031560