Kalevala Amulet Charm 7031/32 berlock brons 38703132

Den här Kalevala Amulet Charm 7031/32 bronze 38703132 återspeglar modet och styrkan hos det modiga lejonet. Den graciösa berlocken mäter 12,5 mm och är lämplig att använda som hänge på ett halsband eller armband eller som berlock på ett örhänge. Sollejonet är en gammal symbol från den tid då kristna europeiska influenser fördes till Finland. berlocken är tillverkad av 99% återvunnet silver och är tillverkad i Finland.

Skapa dina egna smycken med berlocker, kedjor och örhängen från Amulet-serien. Genom att kombinera amulettberlocker, och kedjor i olika längder kan du skapa ett personligt smycke med symboler som är viktiga för dig. Med de här smyckena kan du ge din outfit en touch av mystik. Alla berlocker, armband och örhängen finns i silver och brons.

Smyckesserien Amulet är designad av smyckesdesignern och guldsmeden Lina Simons. Simons design är renlinjad och kraftig och kombinerar skönhet, hållbarhet och bärbarhet. Smyckena i Amulet-serien är nya tolkningar av de mystiska symbolerna i forntida smycken.

SKU 63749
Varumärke Kalevala
Typ av sten Ingen sten
Kategori Damsmycken
Typ av smycken Berlocker, Hängsmycke, charm
Material Brons
Färg Guld, Brons
Garanti 2 år
mpn 38703132