Kalevala Amulet Charm 7031/32 berlock brons 327031360

Amulettsmyckena är en ny tolkning av de mystiska symbolerna i antika smycken och sägs ge bäraren lycka. Kalevala Amulet Charm 7031/32 berlock brons 327031360 i guldfärgad brons är en ny tolkning av det klassiska Sun Lion-halsbandet. Det vilda sollejonet symboliserar mod och styrka vilket det också ger till bäraren.

Hängsmycket har en diameter på 20 mm. Halsbandets kedja är justerbar till 40/45/50 cm. Halsbandet levereras också med ett förlängningsstycke för att förlänga kedjan till 55/50 cm. Så du kan bära det långt, kort eller omväxlande. Smyckena är perfekta för dig som älskar enkla och lätta smycken och som fascineras av berättelser, gamla trosföreställningar och symbolik. Smyckena är handgjorda i Finland.

Det gamla lejonet härstammar från den tid då kristna europeiska influenser kom till Finland via öarna i Östersjön.

Amulettsmyckeskollektionen är designad av smyckesdesignern och guldsmeden Lina Simons. Simons design är renlinjig och kraftig och kombinerar skönhet, hållbarhet och bärbarhet. Amulet-smyckeskollektionen är inspirerad av de mystiska symbolerna i förntida smycken och berättar historier om svunna tider. I kombination med andra amulettberlocker kan du skapa ett personligt smycke med symboler som betyder något för dig. Med de här smyckena kan du ge din outfit en touch av mystik.

SKU 63763
Varumärke Kalevala
Typ av sten Ingen sten
Kategori Damsmycken
Typ av smycken Halsband
Material Brons
Färg Guld, Brons
Garanti 2 år
mpn 327031360