Kalevala Amulet Charm 7031/12 berlock silver 28703112

Kalevala Amulet Charm 7031/12 berlock silver 28703112 från Amulet-serien, som är genomsyrad av forntida mystik och symbolik, skyddar mot ondska. Den delikata 11 mm silverberlocken är dekorerad med en traditionell Hannunvaakuna-design, med en symbol av ett enda band som skapar en skyddande kraft. Öglorna i mönstret representerar också jordens fyra skyddsandar, som var och en bär himlen på jorden. Dessa andar har i den nordiska traditionen fått sina namn efter kompassens väderstreck: söder, norr, väster och öster.

Skapa dina egna smycken med berlocker, kedjor och örhängen från Amulet-serien. Genom att kombinera amulettberlocker, och kedjor i olika längder kan du skapa ett personligt smycke med symboler som är viktiga för dig. Med de här smyckena kan du ge din outfit en touch av mystik. Alla berlocker, armband och örhängen finns i silver och brons.

Smyckesserien Amulet är designad av smyckesdesignern och guldsmeden Lina Simons. Simons design är renlinjad och kraftig och kombinerar skönhet, hållbarhet och bärbarhet. Smyckena i Amulet-serien är nya tolkningar av de mystiska symbolerna i forntida smycken.

SKU 63750
Varumärke Kalevala
Typ av sten Ingen sten
Kategori Damsmycken
Typ av smycken Berlocker, Hängsmycke, charm
Material Silver
Färg Silver
Garanti 2 år
mpn 28703112