Kalevala Amulet Charm 7031/12 berlock brons 327031160

Kalevala Amulet Charm 7031/12 berlock brons 327031160 skyddar bäraren från onda ändar. Det vackra 16 mm hänget i guldfärg pryds av den traditionella Hannunvaakuna-symbolen, ett enkelt knutdesign som avbildar jordens fyra skyddsandar, som var och en bär himlen på jorden. Dessa andar har i den nordiska traditionen fått sina namn efter kompassens väderstreck: söder, norr, väster och öster. Handtillverkat i Finland.

Halsbandet består av ett hänge och en kedja som kan justeras till 40/45/50 cm. För extra mångsidighet kan kedjan förlängas till en längd av 55/60. Bär det kort, långt eller variera det beroende på din look. Amulettsmycket kan bäras tillsammans, separat, flera samtidigt, i lager med amuletter i olika längder och färger. Tillverkad för hand i Finland.

Amulettsmyckeskollektionen är designad av smyckesdesignern och guldsmeden Lina Simons. Simons design är renlinjig och kraftig och kombinerar skönhet, hållbarhet och bärbarhet. Amulet-smyckeskollektionen är inspirerad av de mystiska symbolerna i förntida smycken och berättar historier om svunna tider. I kombination med andra amulettberlocker kan du skapa ett personligt smycke med symboler som betyder något för dig. Med de här smyckena kan du ge din outfit en touch av mystik.

SKU 63765
Varumärke Kalevala
Typ av sten Ingen sten
Kategori Damsmycken
Typ av smycken Halsband
Material Brons
Färg Guld, Brons
Garanti 2 år
mpn 327031160