Kalevala Alluring armband brett brons 3570181

Kalevala Graafic Alluring 3570181 armband har en vackert böljande look som talar till betraktaren med sitt storslagna skådespel. Det här bredare alluring armbandet mäter 43 mm i bredd och är handgjort i Finland av delvis återvunnen brons. Kalevala-örhängena i brons har en subtil gyllene nyans.

Seriens attraktionskraft är den pusselliknande sammankopplingen som ger smyckena dess mångsidighet. Det här armbandet kan bäras med ett annat armband i samma design eller alternativt med det smalare alluring-armbandet. Prova också att kombinera med silverversionen för att skapa ett tvåfärgat smycke. Armbanden passar ihop med varandra som bitar i ett pussel.

De fantastiska smyckena i Alluring-serien sticker ut med sin böljande, gnistrande yta. Berättelsen om smyckesserien påminner oss om att stanna upp och observera med ett öppet sinne, att se saker i ett annat ljus. Motsatser kan bilda en harmonisk helhet. Designen har inspirerats av uppfinningsrik design, lekfullhet och möjligheten att blanda och matcha. Smyckeskollektionen är designad av Juslin Maunula.

Kolla in hela allurings smyckessortiment här!

SKU 63747
Varumärke Kalevala
Gravering 15
Typ av sten Ingen sten
Kategori Damsmycken
Typ av smycken Armband
Material Brons
Färg Guld, Brons
mpn 3570181